gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Носете го она во што се чувствувате најдобро, позната реченица, меѓутоа ако сакате да искреирате посебна атмосфера на вашиот прв состанок со личноста која ви се допаѓа прочитајте каков впечаток која боја остава.

Црвена - "Овде сум... за сега."

Портокалова  - "Заинтересирана сум и ме привлекуваш"

Зелена - "Симпатична сум и драга личност".

Сина - "Прво добро ќе се запознаеме".

Виолетова - "Не сум личност која брзо можеш да ја освоиш"

Црна - "Не можам да се одлучам"

Жолта - "Не сум сигурна дали сакам пријателство или нешто повеќе"

Бела - "Тешко сум достапна"

Розева - "По малку детинеста и разиграна"

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box