gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

За да бидат изразени, густи и убави, на трепките им е потребна добра маскара. Но, иако е неопходна, маскарата не е единствената која ќе ги направи Вашите трепки долги и густи.

Соодветна грижа е особено важна, а ние Ви откриваме како треба да ги негувате трепките за да бидат здрави, силни, долги и густи.

Масло - Секоја вечер пред да си легнете на трепките нанесете малку рициново или кокосово масло. Со текот на времето, ќе забележите дека Вашиот трепки ќе бидат посилни и посјани.

Вазелин - Вазелин е одличен за нега на трепките. Со памук или чиста стара четка од маскара, нанесете вазелин на трепките за да ги направите посилни, подолги и погусти.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box