gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Авалон Продукција со ново изненадување по повод големиот концерт “40 години БијелоДугме: Горан Бреговиќ ft. Ален Исламовиќ “ влезници од 600 денари.
Поради навистина незапаметен интерес за едно концертно случување кај нас во последно време, Авалон Продукција се одлучи да ги пушти влезниците во продажба од 29 септември (понеделник) во 10 часот, прекубилетсервисотКупиКартиЗаСе,online преку www.kupikartizase.com,цвеќара Розе-Веро2,Камарад-Рамстор и Skopje City Mall.

Потсетсуваме дека со овој настан Авалонци ја најавија  новата сезона  есен/ зима во Македонија - славеничкиот концерт на ГоранБреговиќ придружуван од неговиот “Оркестар за свадбе и сахране”и специјалниот гостинАленИсламовиќ, по повод 40 години од основањето на најголемиот бенд на Балканот на сите времиња БијелоДугме. Концертот ќесеодржина 7ми Ноември 2014 воаренатаБорисТрајковски со почеток од 21 часот.

Цените на влезници по категории се следни:

Партер - 600 денари/ стоење
ФанПит- 900 денари/ стоење (ограниченброј само 500 влезници)
Трибина- 800 денари/ седење(блок1,2,5,6,7,8,9,10,11,14 и 15)
Golden Seats- 1000денари/ седење(блок 3,4 и 12)
Вип  - 1200 денари/ седење(блок 13)

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode