gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ако сакате да освоите одредена личност не ви е потребна оскудна облека и секси изглед. Доволно е да се послужите со малку трикови и да го освоите. Ако сте заинтересирани, прочитајте го остатокот од статијата.

Користејќи го вашиот сопствен глас, можете да ја освоите било која личност. Доволно е вашиот глас да биде нежен и доминантен. Ако зборувате со него на овој начин сигурно ќе го заведете и ќе му оставите силен впечаток.

Исто така, мажите може да ги заведете и со нежен допир. Тоа не значи дека треба да го нападнете и да бидете перверзни. Доволно е понекогаш само да го допрете за коса или да ја стави раката на неговото рамо и да бидете сосема сигурни дека ќе биде Ваш.

Со поглед ќе му ги покажете вашите намери. Погледнете го нежно и директно во очи и дозволете од вашиот поглед да прочитате дека го сакате. Се разбира, со погледот е потребна и насмевка.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box