gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Според статистиката, просечната жена поседува околу девет различни градници. Иако е многу корисен и служи градите да бидат поубаво дефинирани и нагласени, понекогаш едвај чекаме да дојдеме дома у да се ослободиме од него.

Токму поради тие причини, група жени одлучила да одеблежи еден ден во годината во кој женските гради нема да бидат скротени затоа што, како тврдат организаторките, женските гради се природно убави и не треба да се сокриваат во градникот.

На Светскиот ден без градници поддршка му дадоа многу познати ѕвезди. Сепак, се чини дека нив денот без градник им е речиси секојдневие, па многу веќе не се срамат да ги покажат градите или големите деколтеа.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box