gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Иако акцијата на УНИЦЕФ - „Повик за будење“ не доживеа ниту половина популарност како „Студениот предизвик“, сепак некои славни личности и натаму се обидуваат да привлечат внимание на иницијативата на Детскиот фонд на ОН.

Меѓу нив е и 48-годишната Синди Крафорд, кој согласно правилата на акцијата, донираше пари за децата во Сирија, но на интернет страниците објави фотографија направена веднаш по нејзиното утринско будење.

Фотографијата привлече големо внимание, а Синди и ја искористи таа можнот и за оваа акција ги предизвика - Кристи Тарлингтон, Соња Кашук и Касандра Греј.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box