gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Жените попрво три месеци би се откажале од сексот, отколку од технологијата, утврди заедничката студија на Флешман Хилард и на Херст Магазинот спроведена на 4.300 жени од Велика Британија, САД, Бразил и Кина, пишува Дејли Меил.

На листата на приоритети сексот не заземал високо место бидејќи на припадничките на понежниот пол поважно им се добар сон, пари и технологија.

Дека сексот не им е најважен потврдува и фактот што 80 отсто жени меѓу секс, моќ и пари би избрале пари. Финансиската сигурност е поважна за одржување на семејството, а тоа на припадничките на понежниот пол им е поважно од сопствените потреби.

Жените за успех го сметаат семејството, среќата и финансиската сигурност, а не луксузот, потврди ова истражување.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box