gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Јужноафриканката - Ролин Строс, беше избрана денеска за Мис на светот за 2014 година, на изборот за мис во Лондон.

Дваесет и двегодишната убавица од Јужна Африка е студентка по медицина.

Љубителка на спортот и музиката, таа беше фаворитка на букмејкерите.

Таа ја доби круната на убавината по Филипинката МЕган Јанг, која беше Мис на светот 2013.

Овогодишниот избор за мис беше помрачен од убиството во Хондурас на претендентката за круната на Мис Свет од оваа централноамериканска држава.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box