gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Меѓу трендовите за наредната сезона, се издвојува „ дупли часовници“, кои со својата атрактивност освојуваат се повеќе следбениците на модата.


Дали веќе сте приметиле, дека се носат два часовници на рака ?

Меѓу трендовите за наредната сезона, се издвојува „ дупли часовници“, кој со својата атрактивност ги освојува се повеќе следбениците на модата, нарочно во Холивуд.

Делува многу интересно, а и практично, ако едниот саат ви застане  - другиот е тука.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box