gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Триминутно видео кое се појави на ЈуТјуб покажува колку сме опседнати со технологијата и виртуелниот свет, што сме во неможност да живееме во реалноста.

Имено, анимираниот филм покажува луѓе кои се занимаваат со различни занимања, но едно им е заедничко - сите непрекинато гледаат во нивните компјутери. Сепак, тоа не би било толку страшно доколку нивната опседнатост константно не предизвикува нови трагедии и несреќи.

Иако, можеби не сте свесни за тоа, најдобро ќе ја сфатите опседнатоста со социјалните мрежи по гледањето на овој клип.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box