gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Постојат некои предели кои на човекот ќе му се врежат во срцето - со својата убавина, со атмосферата со која зрачат или со тоа ( нешто ) посебно и засекогаш не купуваат и се задржуваат се до крајот на животот, како нешто единствено што на крајот од патот на човекот ќе му останат – како преубави спомени.

Ве водиме, макар виртуелно, до некој од најубавите места на планетата.....


Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box