gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Физичката активност е една од најважните здрави навики која треба да се практикува од рана возраст, а родителската поддршка за истата е незаменлива.

По повод Светскиот Ден на семејството, 15-ти мај, датум кој бележи многу семејни дружења, насмевки и среќни моменти, утре 13-ти мај (среда) во 18 часот во просториите на Синерџи фитнес и спа центарот во Скопје ќе се оддржи семејно вежбање со родители и деца.

Сите мајки и тетки, ќе имаат можност да вежбаат и играат аеробик и пилатес заедно со своите најмали, а татковците додека ги чекаат своите сакани, ќе имаат шанса да вежбаат во фитнес салата. Нема ништо поубаво од креирање на синергија од насмеани деца, среќни родители и квалитетно време поминато со најблиските.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box