gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Тејлор Свифт во изминатата година имаше многу причини за славење. Таа издаде нов албум, одработи многу забележливи настапи, ја почна нејзината „1989“ турнеја и го освои еден од најпосакуванитемажи на денешницата, ди-џејот Калвин Харис.

А сега на тој список додаде уште една блескава титула и тоа онаа за најсекси жена во светот, според изборот на популарното списание Максим, кое секоја години традиционално бира дури 100 најсекси жени.

Списокот ќе биде објавен во издание за јуни/јули, кога ќе се откријат и другите имиња.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box