gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Најновото продолжение на книгата Педесет нијанси сиво на писателката Е.Л. Џејмс за само четири дена е продадено во повеќе од милион и 100 илјади примероци.

Продолжението под името Gray, е прераскажано од нејзиниот главен машки протагонист, богаташот Кристијан Греј и ќе се печати во уште милион примероци.

Трилогијата Педесет нијанси продадена е во повеќе од 125 милиони примероци.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box