gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Амала е седум-месечно бебе, чие видео клипови нејзиниот татко ги поставува на каналот "Јутјуб".

Ова симпатичнo девојче потекнува од музичко семејство, па не е чудо што еден од видовите на забава е поврзано конкретно со музика.

Поточно, во овој видео клип слаткото бебе со помош на татко битбоксува.

Погледнете како Амала се забавува во друштво на своите родители.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box