gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Томи Тасев попознат како Tommy Tassev  е уште еден млад надежен DJ кој полека си завзема место засега, на струмичкото естрадно небо, а се надеваме во поскоро време ќе го слушаме и ќе ги посетуваме неговите настапи низ цела Македонија па и надвор од неа.

Оваа млада музичка надеж веќе подолго време продуцира и има свои сопствени песни, додека во исто време и прави миксови на светските познати песни од Martin Garrix, Like Mike, Dimitri Vegas, Tiesto и така натаму...

Томи Тасев има само 19 години и напорно работи за да успее и да се искачи на едно повисоко ниво.

Запознајте се подобро со него и неговата музика на неговата ФБ страна:

https://www.facebook.com/pages/Tommy-Tassev/371818829663738

https://www.youtube.com/user/MegaTasev

https://soundcloud.com/tomitasev

Ветуваме, нема да зажалите!

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode