gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Има само осум години и феноменално пее:

Видео снимката на осмогодишното девојче од Норвешка, Angelina Jordan, молскавично се проширила низ друштвените мрежи, а пристигнуваат коментари дека она може да биде новата Ejmi Vajnhaus.

Се однесува за нејзината верзија на песната „ What A Difference A Day Makes“ - Dine Vashington и иако видеото е објавено минатата година, од неодамна почнало да се шири по друштвените мрежи.

Angelina Jordan е најмладата победничка на шоуто на таленти во Норвешка, а за некоја година би можела да биде една од помладите звезди во светот.


Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box