gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Според Вашите гласови, песната која го освои радискиот етер е "10 лета" на Даниел Кајмакоски.

Од предложените 5 песни за месец Август, за кои гласавте за период од еден месец, преку страната на radiofortuna.com.mk или преку смс бројот 141968, официјално за хит на Радио Фортуна за месец Август избрана е песната од Даниел Кајмакоски - "10 лета".

Слушнете го хитот во продолжение...


Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode