gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ал Џезеира Балканс го продолжува својот циклус Алхемија на Балканот со 9 получасовни емисии за Македонија, кои се гледаат во еден здив, кои поттикнуваат на размислување и кои, необично за медиумските прилики на ова поднебје, немаат скриени намери и тенденциозни пораки.

Горан Милиќ авторот на серијалот “Алхемија на Балканот-Македонија“ ја најави првата емисија која се емитува на телевизијата Ал Џезеира Балканс: "Најинтересните места, природните убавини, Охридското езеро со своите знаменитости-бисерите, пастрмката, чистата и бистра вода, туристичките атракции."
 
Македонија, како што ја гледа Горан Милиќ во серијалот Алхемија на Балканот Македонија. Не пропуштајте го овој серијал, секој четврток, во 21.30 ч. на Ал Џезеира Балканс.

На 5-ти Октомври Ве очекува втората епизода од серијалот “Алхемија на Балканот-Македонија“.
 

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box