gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Британската пеачка, ја покажа својата симпатична особина, гостувајќи во емисијата на познатиот водител James Corden, кој ја угостил - ни повеќе ни помалку - баш во својот автомобил и ја повозел низ Лондон.


А додека се возеле низ градот, го искористиле времето за слушање на музика , а пееле и  караоке.

Покрај своите песни, Adele, многу автентично  ја отпеала и песната на Spice Girls и одрапува една песна od Nicki Minaj.

Adele била многу опуштена и забавна, така да го одушевила водителот, но и сите кои го виделе ова видео.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box