gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Според Вашите гласови, песната која го освои радискиот етер е "Како да се радувам" на Елена Ристеска и Панчо од ДНК

         Од предложените 5 песни за месец Јануари, за кои гласавте за период од еден месец, преку страната на radiofortuna.com.mk или преку смс бројот 141968.

Официјално за Мак Хит на Радио Фортуна за месец Јануари избрана е песната на Елена Ристеска и Панчо од ДНК - "Како да се радувам".


.

.

Во прилог може да ја погледнете и листата на гласање на Радио Фортуна.


Слушнете го хитот во продолжение...

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode