gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Песната која го освои радискиот етер според Вашите гласовие "Немаш право" на Елена Ристеска.


Од предложените 5 песни за месец Февруари, за кои гласавте за период од еден месец,преку страната на radiofortuna.com.mk или преку смс бројот 141968 официјално за Мак Хит на Радио Фортуна за месец Февруари избрана е песната на Елена Ристеска "Немаш право" која е од нејзиниот последен албум кој излезе во Декември 2015 година под наслов "Без шминка".

Во прилог може да ја погледнете и листата на гласање на Радио Фортуна за Хит за месец Февруари


Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode