gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Песната "Еве ме пак" на Александра Јанева го освои радискиот етер според Вашите гласовие.


Од предложените 5 песни за месец Март, за кои гласавте за период од еден месец,преку страната на radiofortuna.com.mk или преку смс бројот 141968 официјално за Мак Хит на Радио Фортуна за месец Март избрана е песната на Александра Јанева "Еве ме пак".

Во прилог може да ја погледнете и листата на гласање на Радио Фортуна за Хит за месец Март

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode