gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Насловот на песната е "ВРАТИ СЕ" и е комплетно авторско и продуцентско дело на Александар Масевски. Акустичната гитара во песната ја отсвире Иле Спасев.

Се работи за модерна, непретенциозна тема, која што е лесно слушлива и одговара на атмосферата што пролетта и летото ни ја ветуваат.

"ВРАТИ СЕ" многу наскоро ќе добие и видео запис, кој во моментов го изработува Томато Продукција.

Сања Лефкова работи со полна пареа на нов материјал од кој одредени песни ќе се пејат и на англиски јазик, со намена за интернационалниот пазар.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode