gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Песната "Градина од цреши" на Сара Мејс го освои радискиот етер според Вашите гласови.


Од предложените 5 песни за месец Април, за кои гласавте за период од еден месец,преку страната на radiofortuna.com.mk или преку смс бројот 141968 официјално за Мак Хит на Радио Фортуна за месец Април избрана е песната на Сара Мејс "Градина од цреши".

Во прилог може да ја погледнете и листата на гласање на Радио Фортуна за Хит за месец Април


Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode