gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ова маче знае како да ужива во животот!

Релаксирачка бања и третман се, секако, нешто што сакаат хедонисти.

"Ala mi je to divota
Kad se ko okupa!
Sto se ne bi kupali,
Voda nije skupa."

Овие стихови одамна се напишени од страна на J.J. Змеј, и сосема одговараат на ситуацијата во ова видео.

Ние веруваме дека многу би и завидувале на ова маче на таков третман ... Но, домашни миленици заслужуваат да им обрнуваме внимание и да ги сакаме. Зарем не?!

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box