gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Александар Тарабунов конечно нè израдува со нова песна „Дал има“ и нов видео спот  

Станува збор за темата насловена „Дал има“, чии автор е Тарабунов (музика и текст), аранжманот е дело на Дамјан Лазаров, мастериг на Иван Јованов во продукција на „Горила“.


Песната е претставена заедно со видео запис во изработка на „Горила Филмс“.

Во спотот се појавува и познатата ракометарка Викторија Пеовска од Куманово, која одлично се снајде во улогата.

Песната и видео записот се поддржани со законот за субвенционирани композиции на “Министерство за култура“ и “Македонска радио и телевизија“.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode