gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Песната "Трофеј" на Тамара Тодевска го освои радискиот етер според Вашите гласови.

Од предложените 5 песни за месец Мај, за кои гласавте за период од еден месец,преку страната на radiofortuna.com.mk или преку смс бројот 141968 официјално за Мак Хит на Радио Фортуна за месец Маја избрана е песната "Трофеј" на Тамара Тодевска.

Во прилог може да ја погледнете и листата на гласање на Радио Фортуна за Хит за месец Мај.Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode