gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Песната "Не враќај се" на Филип Јордановски го освои радискиот етер според Вашите гласови.

Од предложените 5 песни за месец Јуни, за кои гласавте за период од еден месец,преку страната на radiofortuna.com.mk или преку смс бројот 141968 официјално за Мак Хит на Радио Фортуна за месец Јуни избрана е песната "Не враќај се" на Филип Јордановски.

.

Во прилог може да ја погледнете и листата на гласање на Радио Фортуна за Хит за месец Јуни.Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode