gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Песната "За нас" на Антонија Гиговска го освои радискиот етер според Вашите гласови.

gigovska

Од предложените 5 песни за месец Август, за кои гласавте за период од еден месец,преку страната на radiofortuna.com.mk или преку смс бројот 141968 официјално за Мак Хит на Радио Фортуна за месец Август избрана е песната "За нас" на Антонија Гиговска.

Во прилог може да ја погледнете и листата на гласање на Радио Фортуна за Хит за месец Август.

Screenshot_1Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode