gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

 Доколку сакате имате можност да присуствувате на концерт на Кети Пери кој ќе се одржи во Виена, Австриа.

Katy-Perryforweb

Ќе се објават дополнителни информации за купување на картите, ќе има можност да се купат најмногу 8 карти од едно лице, за картите за стоење регуларна цена ќе биде 60 евра.

Концертот ќе се одржи во понеделник, 4-ти Јуни 2018 во 19:30 во Wiener Stadthalle Halle, во Виена Австриа
 
За дополнителни информации ќе Ве информираме, во прилог слушнете еден од последните хитови на Кети Пери.

Share this post

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode