gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Филмски вести

„Мортдекај“ веќе оценет како најлош филм во 2015 година (видео)

Напишано од: Надица

Објавено на: 26 Јануари 2015

Иако новата година е „стара“...

Повеќе...

Џенифер Гарнер: Екстремните диети се мој начин на живот

Напишано од: Надица

Објавено на: 23 Јануари 2015

Атрактивната глумица Џенифер Гарнер...

Повеќе...

Џек Николсон: Не сум задоволен од својот љубовен живот

Напишано од: Надица

Објавено на: 15 Јануари 2015

Познатиот актер Џек Николсон...

Повеќе...

Филмот „Boyhood“ освои најмногу Злaтни глобуси

Напишано од: Надица

Објавено на: 12 Јануари 2015

Филмот „Boyhood“на режисер...

Повеќе...

Во цртаните филмови има повеќе убиства отколку во играните

Напишано од: Надица

Објавено на: 18 Декември 2014

Во цртаните филмови за деца...

Повеќе...

Дел од филмовите на кои соработуваа ФХ3Х во трката за Оскар

Напишано од: Надица

Објавено на: 18 Декември 2014

Академијата за филмска уметност...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode