gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Филмски вести

Почнува Меѓународниот театарски фестивал МНТ-Фест

Напишано од: Надица

Објавено на: 27 Мај 2015

Со изведба на претставата...

Повеќе...

Македонија се вклучува во Европскиот филмски ден на млада публика

Напишано од: Надица

Објавено на: 22 Април 2015

Скопје и Македонија првпат...

Повеќе...

Премиера на краткиот филм „Годините го чинат своето” во Загреб

Напишано од: Надица

Објавено на: 20 Април 2015

Kраткиот филм „Годините го чинат своето”...

Повеќе...

Даниел Крејг се повредил при снимањето на новиот Џејмс Бонд

Напишано од: Надица

Објавено на: 06 Април 2015

Актерот Даниел Крејг бил...

Повеќе...

Џорџ Мартин работи на нова научно-фантастична серија

Напишано од: Надица

Објавено на: 06 Април 2015

Џорџ Р.Р. Мартин моментно...

Повеќе...

Новиот агент 007 може да биде жена?

Напишано од: Надица

Објавено на: 03 Април 2015

Британскиот политичар Ед Милибанд...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode