gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Концерти

„Љубојна“ со концерт во Универзална сала

Напишано од: Надица

Објавено на: 20 Ноември 2012

„Ljubojna brass fantasy“ е новиот проект...

Повеќе...

СУПЕРХИКС во свиречки поход со акцијата „Кој не слуша, нека игра“

Напишано од: Надица

Објавено на: 09 Ноември 2012

Суперхикс во рамките на големиот...

Повеќе...

„50 години евергрин во Македонија“ вечер во Универзална сала

Напишано од: Надица

Објавено на: 26 Октомври 2012

Во Универзална сала вечер...

Повеќе...

Борис Новковиќ во Скопје

Напишано од: Надица

Објавено на: 25 Октомври 2012

Настапот на Новковиќ е во рамки ...

Повеќе...

Еве ги 20-те најдобри македонски евергрини

Напишано од: Марко

Објавено на: 28 Септември 2012

Официјално и гласањето заврши...

Повеќе...

„Ш Ш Ш..“ ја за почнува концертната сезона на Македонската филхармонија

Напишано од: Марко

Објавено на: 24 Септември 2012

Македонската филхармонија во четврток...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode