gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Концерти

Закон реклами за концертот на Владо Георгиев

Напишано од: Надица

Објавено на: 14 Мај 2014

Владо Георгиев реши...

Повеќе...

Вечерва концерт на Македонската филхармонија

Напишано од: Марко

Објавено на: 16 Јануари 2014

Македонската филхармонија вечер во МОБ ќе...

Повеќе...

„Филмски ноти“ - Василичарски концерт во МОБ

Напишано од: Надица

Објавено на: 09 Јануари 2014

„Филмски ноти“  е концертот...

Повеќе...

Божикен концерт вечерва во Униеверзална Сала

Напишано од: Марко

Објавено на: 08 Јануари 2014

Камерниот оркестар „Скопски солисти“ вечер во Универзалната...

Повеќе...

40 години дејност на маестро Рамадан Шукри во МОБ

Напишано од: Марко

Објавено на: 24 Декември 2013

Со голем концерт на мандолинскиот оркестар...

Повеќе...

Филхармонијата го почнува циклусот „Кирилица“

Напишано од: Марко

Објавено на: 21 Ноември 2013

Македонската филхармонија вечер во...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode