gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Концерти

Охрид од утре до 27 август домаќин на Петтиот Меѓународен хориски фестивал

Напишано од: Марко

Објавено на: 22 Август 2012

Вкупно 42 хорови и вокални групи од 16 држави...

Повеќе...

„Опен фестивал 2012“ од вечер во Струмица

Напишано од: Надица

Објавено на: 16 Август 2012

Со настапите на „Суперхикс”, Дани Димитровска...

Повеќе...

Жељко Јоксимoвиќ во Загреб

Напишано од: Надица

Објавено на: 15 Август 2012

Жељко Јоксимoвиќ ќе настапува како гостин на “Rujanfest”...

Повеќе...

11-то издание во Охрид на „Balkan Music Square“

Напишано од: Марко

Објавено на: 07 Август 2012

Во организација на продуцентската куќа...

Повеќе...

Вечерва Кабаре-чалгија на „Охридско лето“

Напишано од: Марко

Објавено на: 07 Август 2012

Во рамките на оф-програмата на „Охридско лето“...

Повеќе...

„Леб и сол симфони“ на Охридско лето

Напишано од: Марко

Објавено на: 01 Август 2012

Најпознатите композиции на „Леб и сол“, низ звукот на класичен оркестар...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode