gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Здравје и исхрана

10-минутен кардио тренинг кој топи масти

Напишано од: Јелена

Објавено на: 18 Јули 2014

Се работи за десет вежби од кои секоја трае 45 секунди, а десет секунди имате за одмор. Дали сте подготвени?

Повеќе...

Ова се трите најлоши женски комплекси

Напишано од: Јелена

Објавено на: 02 Јули 2014

Еве кои се најчестите комплекси кои ја оптеретуваат скоро секоја жена...

Повеќе...

Како утрата да Ви бидат поубави, а подготовката за работа забавна

Напишано од: Јелена

Објавено на: 02 Јули 2014

Со помош на овие трикови утрата ќе Ви бидат поубави, а подготвувањето за работа ќе стане вистинска забава...

Повеќе...

Интересни факти за сладоледот

Напишано од: Надица

Објавено на: 02 Јули 2014

Сладоледот е омилен десерт...

Повеќе...

5 козметички производи кои треба да ги користите умерено

Напишано од: Eлена

Објавено на: 25 Јуни 2014

Жените често претеруваат со употреба на козметички производи...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode