gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Љубов и секс

Зошто некои остануваат засекогаш сами?

Напишано од: Надица

Објавено на: 24 Ноември 2014

Истражувачите од Универзитетот во Пекинг...

Повеќе...

Што им е поважно на жените од сексот?

Напишано од: Надица

Објавено на: 19 Ноември 2014

Жените попрво три месеци...

Повеќе...

Дали е вистина дека луѓето во брак се поретко имаат секс?

Напишано од: Надица

Објавено на: 18 Ноември 2014

Ако се верува на истражувањето...

Повеќе...

Koja e идеалната разлика во годините меѓу брачните партнери?

Напишано од: Надица

Објавено на: 18 Ноември 2014

Едно неодамна спроведено...

Повеќе...

Сексот во првата ноќ од бракот излезе од мода

Напишано од: Надица

Објавено на: 24 Октомври 2014

Младениците во првата ноќ...

Повеќе...

Жените имаат и „план Б“ за сопруг

Напишано од: Надица

Објавено на: 20 Октомври 2014

Најновото истражување на...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box