gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Љубов и секс

Жена која спие само со оженети мажи

Напишано од: Надица

Објавено на: 06 Март 2013

Сериската љубовница...

Повеќе...

Кинеските власти сметаат дека жените треба да се омажат пред 27 години

Напишано од: Надица

Објавено на: 25 Февруари 2013

На кинеските власти им пречи...

Повеќе...

Тајланд: Соборен рекордот за најдолг бакнеж

Напишано од: Надица

Објавено на: 15 Февруари 2013

Втор пат во последните три години...

Повеќе...

Канаѓани пресметаа дека љубовта чини 44.000 долари

Напишано од: Надица

Објавено на: 14 Февруари 2013

Во пресрет на Свети Валентин...

Повеќе...

Вечна љубов од вистинскиот живот

Напишано од: Надица

Објавено на: 14 Февруари 2013

После 46 години брак...

Повеќе...

Мажите кои заработуваат помалку од нивните жени имаат проблеми во креветот

Напишано од: Надица

Објавено на: 14 Февруари 2013

Машкиот пол тешко поднесува...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box