gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Врски и кариера

Знаци кои укажуваат на тоа дека работите со психопат

Напишано од: Надица

Објавено на: 08 Ноември 2013

Како што најверојатно ви е познато...

Повеќе...

Што навистина гледаат работодавачите во Вашата биографија во шестте секунди, кои Ви ги посветуваат

Напишано од: Надица

Објавено на: 05 Ноември 2013

Иако никогаш со сигурност...

Повеќе...

Кои бои се најпожелни на првиот состанок?

Напишано од: Eлена

Објавено на: 01 Ноември 2013

Општо е познато дека мажите сакаат црвена боја на жените...

Повеќе...

Како да имате добра репутација меѓу колегите

Напишано од: Eлена

Објавено на: 16 Октомври 2013

Сите сакаме да имаме добра репутација меѓу своите колеги и претпоставени

Повеќе...

Три нешта кои треба да ги имате во предвид кога станува збор за работа

Напишано од: Eлена

Објавено на: 07 Октомври 2013

Ако сакате да си помогнете себеси, кога станува збор за работа, тогаш ќе мора прво да поработите на...

Повеќе...

Кога жените се чувствуваат секси?

Напишано од: Eлена

Објавено на: 22 Септември 2013

Жените едни работи ги сметаат убави на себеси...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box