gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Врски и кариера

Поради кариера,жените имаат се помалку деца

Напишано од: Надица

Објавено на: 02 Јуни 2011

mamaДа се усогласи работата на високи позиции и мајчинството...

Повеќе...

Вистината за жените

Напишано од: Надица

Објавено на: 02 Јуни 2011

pregratkaОва би требало да го знаете во секој момент...

Повеќе...

Неколку начини да ги промените лошите финансиски навики

Напишано од: radio.fortuna

Објавено на: 30 Мај 2011

women-moneyДури една третина од добитниците на лотарија, според истражувањата, банкротираат во рок од 5 години.

Повеќе...

Подароци кога и какви ?!

Напишано од: radio.fortuna

Објавено на: 30 Мај 2011

podaroci

Дали и за денешните припанички на понежниот пол важат стиховите дијамантите се најдобриот пријател на секоја жена

Повеќе...

Работни навики кој ќе Ви донесат успех

Напишано од: radio.fortuna

Објавено на: 30 Мај 2011

rabotni_navikiЗа развој во кариерата секогаш треба да бидете активни и никогаш да не се посомневате во себе. Како тоа да се постигне?

Повеќе...

Бидете здрави, витки и среќни на работа

Напишано од: radio.fortuna

Објавено на: 30 Мај 2011

zen1

Додека сте на работното место, можеби доста време поминувате во седење

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box