gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Врски и кариера

Зошто жените бираат погрешни мажи?

Напишано од: Јелена

Објавено на: 09 Август 2013

Жените се убедени дека можат да ги променат мажите...

Повеќе...

Што Вашиот сакан никогаш нема да Ви открие?

Напишано од: Јелена

Објавено на: 09 Август 2013

Колку и да напредувала цивилизацијата, некои работи не се менуваат...

Повеќе...

Изградете добра деловна кариера

Напишано од: Eлена

Објавено на: 29 Јули 2013

Сигурно имате колега на работа за кои сите мислат дека е добар...

Повеќе...

Дупки низ кои ви одат парите, а за тоа не сте ни свесни

Напишано од: Надица

Објавено на: 29 Јули 2013

Верувате дека сте штедливи...

Повеќе...

На море со момче или со другарките?

Напишано од: Јелена

Објавено на: 01 Јули 2013

Сè повеќе жени кои се во љубовни врски се одлучуваат за летување со другарките...

Повеќе...

Добрите страни на раскинувањето

Напишано од: Јелена

Објавено на: 25 Јуни 2013

Никогаш не се затвора врата, а да не се отворат неколку прозорци...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box