gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Врски и кариера

4 совети за срамежливите девојки

Напишано од: Јелена

Објавено на: 24 Јуни 2013

Доколку сте повлечени и дискретни, ќе Ви биде тешко да дојдете до професионален успех...

Повеќе...

Кој е вистинскиот датум за судбоносното „да“?

Напишано од: Јелена

Објавено на: 17 Јуни 2013

Датумот за судбоносното „да“ не е за занемарување и може да го одреди текот на брачниот живот и да влијае на иднината на брачната двојка...

Повеќе...

Прашања кои мора да си ги поставите пред брак

Напишано од: Јелена

Објавено на: 13 Јуни 2013

Венчавката претставува и повик на многу компромиси, дали сте подготвени?

Повеќе...

Разубавете ја Вашата работна маса

Напишано од: Eлена

Објавено на: 06 Јуни 2013

За да Ви биде работата поинтересна и да избегнете секое утро...

Повеќе...

Како е да работите од дома?

Напишано од: Eлена

Објавено на: 02 Јуни 2013

Повеќето луѓе сакаат кога часовникот ќе им заѕвони од сабајле...

Повеќе...

Бидете успешни во сè

Напишано од: Eлена

Објавено на: 27 Мај 2013

Понекогаш Ви се чини дека ништо не Ви оди од рака...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box