gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Врски и кариера

Со три прашања до остварување на целите

Напишано од: Eлена

Објавено на: 21 Април 2013

Без разлика дали станува збор за важни одлуки во вашиот живот или...

Повеќе...

Жените донесуваат подобри бизнис одлуки

Напишано од: Eлена

Објавено на: 14 Април 2013

Обично слушаме како деловните жени живеат во машкиот свет...

Повеќе...

Како да се заљуби во Вас?

Напишано од: Eлена

Објавено на: 14 Април 2013

Не можете мажот кој Ви се допаѓа да го натерате да се заљуби во Вас, без негова волја...

Повеќе...

Мажите, генерално во животот, се посреќни од жените

Напишано од: Надица

Објавено на: 08 Април 2013

Детално истражување на 12 аспекти...

Повеќе...

Научете ги магичните зборови што значат успех

Напишано од: Eлена

Објавено на: 03 Април 2013

1. "Имам предлог! Звучи смешно, но кога се обидувате да убедите важна личност...

Повеќе...

Невозможно работи кои жените ги очекуваат од мажите

Напишано од: Eлена

Објавено на: 01 Април 2013

Мажите и жените се создадени како спротивности.

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box