gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Врски и кариера

Кога не треба да бидете љубоморни?

Напишано од: Eлена

Објавено на: 22 Август 2014

Ако во врската не постои љубомора, нема ни љубов - според некои...

Повеќе...

15 работи кои мажите ги сакаат повеќе од добар изглед

Напишано од: Eлена

Објавено на: 17 Август 2014

Ви откриваме што и кои особини мажите најмногу ги ценат кај жените.

Повеќе...

Работи во врска кои не се за компромис

Напишано од: Eлена

Објавено на: 09 Јули 2014

Компромисот е одличен начин за решавање на многу од проблемите во врската.

Повеќе...

Мажите посреќни на интернет отколку кога разговараат со девојка?!

Напишано од: Надица

Објавено на: 04 Јули 2014

Според зборовите на стручните...

Повеќе...

Врз основа на што мажите го креираат мислењето за жените

Напишано од: Eлена

Објавено на: 18 Јуни 2014

Како што жените кога ги запознаваат мажите врз основа на неколку работи проценуваат...

Повеќе...

Зошто кај некои врски љубовта трае цел живот?

Напишано од: Eлена

Објавено на: 04 Јуни 2014

И покрај песимизмот со кој многу гледаат на долготрајните љубовни врски...

Повеќе...

Слушај радио во Живо

bg_radio

and.play_google

and.qrcode

Facebook Like box